Eduard Huertos ens dibuixa un detallat recorregut a ma alçada per l’història del gravat

Eduard Huertos ens dibuixa un detallat recorregut a ma alçada per l’història del gravat. Una xerrada ordenada com un veritable arbre genealògic de l’evolució d’aquest noble ofici. La passió per la tècnica i la fusió de sentiments són i han marcat la vida d’aquest home entregat a la lluita personal i de la comunitat. Sovint ens transporta a un món quasi màgic on els que coneixem tant l’ofici com el seu tarannà fruïm embadalits. Gràcies per la teva tasca i generositat.I a l’ Associació d’amics de Cal Arenas de Mataró per fer-ho possible.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s