L’autor

1469999_10209609619817153_1628916574617134339_n

Joan Safont
1950 Terrassa . Cursa estudis de música al conservatori municipal i de pintura a Amics de Les Arts a Terrassa. Llicenciat en disseny gràfic inicia la seva activitat docent en Escola Massana de Barcelona en la disciplina de publicitat en punt de venda i packaging.
Treballa en disseny industrial i sistemes d’automatització en producció d’envasos.
Director artístic en diverses agències de publicitat, assessor d’imatge i il·lustrador. Exposicions nacionals i internacionals de pintura.
Com a dissenyador gràfic i il·lustrador col·labora en campanyes de Coca Cola,Finley, Domecq, Banca Catalana, Obra cultural de Caixa Laietana.

En Packaging dirigeix un estudi de disseny amb un ampli ventall de clients com. Nestle, Gallina Blanca, Joguines Borrás, Famosa, Exin,Scalextric, Tabacalera, Nivea, Black&Deker,Magefesa etc.

Col·labora amb Josep Plá Narbona en l’edició i il·lustració de llibres i publicaciónes mèdiques.
En fotografia . Col·labora en l’edició de llibres d’art. Premiat en diferents certàmens de cartells sobre el vi per INCAVI.
Campanyes promocionals per Caixa Laietana i Banca Catalana.
Exposicions a Barcelona, Paris, Milà, Roma,Mataró, Eivissa, Sitges, Arles, etc.
Fotògraf de dos expedicions a l’Himàlaia Lothse Shar i Cho Oyu.
Fotografia el Pirineu i els Alps Suïssos.
Director d’art a Guipúscoa a l’agéncia Carbisa de publicitat.
S’estableix a Mataró ( Barcelona), com freelance equipa el seu primer estudi on s’especialitza en fotografia de producte, moda i publicitat i més tard àmplia a Argentona amb un nou estudi totalment equipat per cobrir les diferents necessitats del mercat.

Fotografia Documentalista. Viatges a Nepal, Índia, Tibet, Turquia, Egipte i els seus deserts, Algèria, el Marroc, Síria, Jordània, Illes Eòlies a Sicília, Tunísia, Itàlia, Suïssa, França, Polònia,Mar del Nord,Escòcia,Portugal, etc.

Professor de fotografia macro i retrat en Institut Català Roca. ( Barcelona). 10 anys de cursos de fotografia en Foment Mataroní,conferències a Barcelona, Palau de Congressos, Col·legi major de Investigacions Científiques, Escola gràfica Salesiana, Aranjuez, Madrid.

Professor de fotografia en TCM. Universitat Tecnocámpus Mataró, en l’especialitat de fotografia documentalista.

Masterclass Macrofotografía. / Masterclass El Retrat. Masterclass Fotografia Naturalista/.

Wildlife– Aus en Escócia i Anglaterra, Donna nook England. Monogràfic sobre les foques. Polònia. Les aguilas a l’hivern. Camargue France, Macacos de Barberia al Marroc. Daines a l Empordà., Delta de l’Ebre, etc.