Sant Jordi 2018. Mataró

llibres
Sant Jordi 2018.
Aquest any La Diada de Sant Jordi, també ha estat de convivència a la nostra ciutat. La gent ha sortit en aire festiu a escriure un nou moment en la tradició popular. Possiblement la imatge de Mataró que quedarà gravada en els mitjans, no és la real, la de cada dia. El maquillatge forma part del gest i per sortir a la foto era necessari vestir-se com si fossin jocs florals, en un altre sentit, és clar._MG_8094
Castells reivindicatius dels Capgrossos i parades que recordaven els presos polítics o d’altres a l’exili i alguns llaços grocs que restaven quasi ocults dels qui els provoquen al·lèrgies, romanien en silenci.
Les parades de llibres exhaurien el missatge en uns exemplars que definien el moment.ma1
Demà dimecres el maquillatge ja serà història i tornarem a veure els avis cantant i llegint. Els diaris parlaran de nous atacs a la llibertat d’expressió i seguirem enviant cartes als qui no ho han pogut compartir amb els seus.
El llibre, però serà la gran arma, la més perillosa pels qui temen a la memòria històrica.

_MG_8174
Arribada la nit la fogonada entra en escena i ens recorda que Mataró té en el foc i la llum un accent especial._MG_8129

_MG_4158_MG_8187

_MG_8304 copia

_MG_8307

_MG_8317

_MG_8324
La gent de la Sala Cabanyes en cada acte i durant tot l’any , dignifica els carrers.

1 comentario en “Sant Jordi 2018. Mataró

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s