Explicar les coses.

Explicar les coses.

gbel1
Fer-ho senzill, desamoïnar, sembrar la pau des de la convivència i la fermesa és ser útil al poble i més en un moment com aquest en què la desinformació i la mentida regnen i envaeixen la nostra convivència. chillidaAquest dissabte a Alcanar en l’espai de La Cambra Agrària vaig escoltar de primera mà criteris i sentiments al voltant del procés que esdevé referèndum decisiu pel canvi i per desenpallegarnos d’una vegada d’un govern dictatorial que atia lluites fraternal entre poblesCid
Els de Barcelona solem dir que al Delta tenen un parlar especial, ells també diuen que nosaltres parlem «raro». El dissabte va quedar clar parlem diferent però confluïm en tot i quan cal ens ajudem fent pinya. Sovint ells ens visiten per sumar en actes decisius i fóra bo que també aquest fos un gest menys esporàdic dels del Nord envers les Terres de l´Ebre. montserrat1
En l’acte i de forma fluida i distesa Els ponents Anna ChillidaJERC, Marta CId/ ERC, Alfons Montserrat/ ERC i alcalde d’Alcanar, Germà Bel, i Juli Fernandez / exalcalde de Sabadell que també parla «raro però molt clar», varen aclarir i dibuixar el perfil del moment que esdevindrà històric. juliEls vull agrair la seva proximitat que facilita la comprensió i matisa les pors que aquesta setmana segur que reforçaran les forces de l’estat encara que vinguin vestides de «Chiqui parc».

arenysDibuixar el somriure d’un poble decidit no comença ara, ve té temps i a poc a poc pren força . el que vaig veure néixer a Arenys de Munt semblava un somni del qual ara si omplim les urnes podríem despertar i veure’l acomplert.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s