El silenci emmudeix la veu del poble!

_34a2200És possible entendre als qui no entenen cap a on anem?. És certament que tenim la vista ennuvolada o que les cicatrius de les ferides recents no couen prou per a fer una lectura que nos sigui esbiaixada. L’estat no pot actuar de forma més indecent envers les aspiracions del nostre poble. És evident que el joc brut és l’idioma que utilitzen per a aconseguir aturar-nos. El llenguatge de la por que recorda temps que creiem no veure mai més, són ja els habituals en uns partits creats per a negar la realitat i la perpetuïtat dels nostres drets. Sento fàstic per aquesta munió de personatges amb els quals ens ha tocat viure i que sota l’empara d’un estat dictatorial menyspreen una per una de les nostres manifestacions reivindicatives. Cal mostrar al món cada una d’aquestes activitats lesives i que hom conegui com les gasten. El silenci emmudeix la veu del poble!. Silenci que sovint es compra i es confon amb la lleialtat a un partit?. Perquè els qui ens sentíem identificats en un moviment ens sentim decebuts? Jo se molt bé que vull i el que no i també el que no desitjo pels meus fills i néts. Conviure amb uns veïns que no ens volen i respecten… ¿ per què?.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s