Dani Ferrer. Seny i inquietud.

Mentre cobrim un esdeveniment saludo un amic fotògraf amb el qual hem compartit molts moments en aquest darrer any. 
Ahir va ser un dia dels que et penedeixes de no estar present ,per la intensitat i el grafisme que pren el carrer i les escenes que el faran diferent dels altres.
Via Laietana, Barcelona Els mossos i la policia intenten separar dues manifestacions de simbologia oposada. Una festa Holi tenyeix l´ambient i més encara els uniformes dels antiavalots.
En Daniel era al lloc exacte per captar-ne l’essència i hem mostra unes imatges.
Li demano que me’n passi algunes amb la intenció de publicar-les aquí. Venen amb un missatge incorporat i me les dedica. Jordi Borràs, el mestre en aquests afers era just al costat i publica una galeria molt ferma.
En Daniel anava fi i amb el seu tarana tranquil i discret ,és notari una vegada mes del moment i il·lustra il·lusionat i quasi amb passió els fets.
Estic orgullós de compartir amb vosaltres aquest recull i les seves paraules.DFP_IMG_3708

Hola Joan,

T’envio les fotos de la manifestació de dissabte a Barcelona. Fotogràficament va ser increïble: la bestialitat com sempre de les càrregues policials i després la màgia de colors d’un Holi Fest, ajuntar-ho tot en una sola imatge. Va ser com apagar «els grisos» d’èpoques passades i encendre una llum revolucionaria. I això que a mi m’encanta fer fotos en blanc i negre, però en aquests casos m’adono que els fotògrafs som pintors i tenim una paleta infinita de colors.

DFP_IMG_3732

DFP_IMG_3379

DFP_IMG_3502

Gràcies per compartir les meves imatges mestre,

Una abraçada ben forta!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s