El filtre d’aquestes imatges per part dels qui les venen, polititza la professió. 

40694643_1938612919539495_4974883124585431040_nexp2psdLa visita a les exposicions de fotografia formen part d’un concepte personal que reflecteix actituds de respecte envers els canvis sovint massa ràpids al nostre planeta.
M’agrada equilibrar la balança en observar tant la mostra com el gest i la mirada dels qui hi acudeixen.La visite aux exposés de photographie forment part d’un concepte personnel #que reflète des attitudes de respect envers les changements souvent trop rapides à notre planète.
Me plaît équilibrer la balance en remarquant autant l’échantillon comme le geste et le regard des #qui est-ce qui y accourent.expo copia
El Visa és un veritable bombardeig de sensacions difícils de pair i que cal deixar reposar . Cada any en aquest espai la mostra ens ensenya punts de vista diversos d’un mateix succés. Els fotògrafs poden ser objectius, crítics o mercenaris de Mitjans d’informació.
El filtre d’aquestes imatges per part dels qui les venen, polititza la professió.
Com tot, aquest fet que veiem amb escepticisme, ara ens cou directament en privar-nos als catalans com a col·lectiu, d’expressar i publicitar la realitat del que veiem i vivim a casa nostra.Le Visa est un véritable bombardeig de sensations difficiles de pair et #que faut laisser replacer . Chaque année en cet espace l’échantillon nous enseigne des points de vue plusieurs d’un même succés. Les photographes peuvent être objectifs, critiques ou mercenaris de Moyens d’information.
Le filtre de ces images pour part des qui est-ce qui les vendent, polititza la profession. 
Comment tout, ce fait #que voyons avec scepticisme, maintenant nous cuit directement en nous privant aux catalans comme collectif, d’exprimer et publicitar la réalité du #que voyons et nous habitons à maison à nous.

expÉs evident que som lliures d’escollir el mig que volem per informar-nos. Sigui imprès o digital , però cal educar als nostres fills en aquesta etapa decisiva. El bombardeig de mentides és mortífer pels sentiments i per la salut d’un poble que vol ser lliure. Des de l’escola és bo que sàpiguen que la veritat és un bé preuat.C´est évidente que nous sommes libres de choisir le milieu que voulons pour nous rapporter. Soyez imprimé ou digital , mais il faut educar à nos fils en cette étape décisive. Le bombardeig de mensonges est mortífer pour les sentiments et pour la santé d’un village que veut être libre. Depuis l’école est bon que sachent que la vérité est un bien preuat.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s