Imatges que no hem vist.

Imatges que no hem vist.
Divendres 27 d’octubre, 2017. Plaça Sant Jaume, Barcelona.

bcn3
Tot el món ens mira i les càmeres apunten a un objectiu fix. El símbol era la baixada de la bandera espanyola del mastil central del Palau de la Generalitat.
En aquell moment d’eufòria i incertesa poc podíem pensar el que s’estava cuinant.
Pel que ha esdevingut després intuïm que res de bo i cada un de nosaltres mantindrà en la memòria el dubte de si estàvem disposats a entendre i a respondre amb seny. bcn2
Pel fotògraf, com a testimoni de la realitat de cada instant. Captar el moment és vital i necessari i més si ets un freelance que no té venut el seu criteri a cap mitja que ho pugui capgirar.
En massa poc temps, els canvis s’hi han succeït i les formes també s’han vist sobrecarregades pels interessos dels qui no veuen amb bons ulls el criteri d’autodeterminació i la lliure expressió. Els qui creiem guardats en un calaix polsos els records de l’època franquista hem vist trontollar uns principis que ens han fet treure les olleres d’una miopia envers uns polítics, orfes de dignitat pels qui possiblement molts haurien apostat.bcn1
Personalment crec que la fàbrica d’independentistes no era tan productiva fins aleshores i que han caigut les mascares tan avall que els poden servir de genolleres.
Poc imaginava cobrir tres esdeveniments de protesta cada setmana i ara és tan usual com respirar.bcn4
Cada vegada és més difícil indexar el material que s’encavalca constantment en un rebost atapeït de sentiments i canvis constants.
Els símbols, àdhuc els colors substitueixen i enllacen missatges que naveguen a la velocitat de la llum.

_34a2199
Existeix i lluiten per no conviure la discriminació i l’odi i l’insult i la befa és la cançó en els mitjans que dirigeixen sense escrúpols dels de la força del diner..
La gent del carrer ha après a estimar-se, necessita abraçar-se. Potser era necessari?

ma1
Els avis han bescanviat «banc del si no fos» per una lluita groga aferrissada i com llegim sovint en alguns murs … Sense iaies no hi ha revolució.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s