Èric Vinàixa, el cantant que enceta el primer acte de la República Catalana

Èric3

Si desamoïnar és un verb a conjugar en moments difícils on convé destensar la corda de les nostres passions i somnis sovint estroncats per desavenien cies i forces que dissortadament intenten esborrar el camí de la traça que hem decidit seguir. Hi ha persones que tenen el do especial per fer-ho possible. Aquest dia en què tot semblava impossible i alhora possible, en què la rauxa ,era la pàtina que lluïa en un context de por. L’ Èric Vinàixa va encetar el camí de comunicar en veu alta al poble ras que volia un gest dels seus caps. Uns moments de incertessa però d’il·lusió compartida i que als ulls del món era precís i preciós per esbombar-ho.
Reconec que sóc un enamorat de la parla i de l’empatia de la gent de Les Terres de L’Ebre i aquest home esfilagarsat compleix amb escreix les expectatives i redibuixa el perfil que tinc dels que viuen riu amunt on els castells es fonen amb la terra i la mosca negra i els silurs competeixen per ser protagonistes.

VIDEO DEL PRIMER CONCERT PER LA REPÛBLICA

rep1

Èric1Èric2

1 comentario en “Èric Vinàixa, el cantant que enceta el primer acte de la República Catalana

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s