Un laberint d’ombres massa allargades.

as

A cinc dies per decidir.
No som cecs! Escoltar i veure el que costa de digerir del moment real de Catalunya comporta empassar saliva i mossegar-se la llengua per no respondre a les provocacions. L’estat de la por amb clares intencions dictatorials. L’opció que tenen els ciutadans per decidir sobre el seu futur es força feixuga i complicada. Un laberint d’ombres massa allargades d’actuacions policials més properes al passat franquista que són la màquina de projectar fum sobre les seves febleses.

_af_3173
La gent jove no ha sofert ni vist situacions semblants més que en pel·lícules, els de la meva generació vàrem córrer davant la policia i alguns vàrem ser detinguts per manifestar-nos i repartir el que anomenaven «pamflets».
Aquest relat és encara massa proper i creiem que no ès podria reeditar, però malauradament la ineficàcia del govern central que només entén i escolta el seu propi discurs que acaba per creure’l ell mateix.

_MG_4851
D’aquest missatge la resposta de La España profunda amb el crít de «A por ellos«. A Catalunya som plurilingües, cosa que no poden dir ells i sempre ha estat terra d’acollida mentre que el govern presidit pel PP si el caracteritza quelcom
és
 la manca de solidaritat i acollida. Només podem veure el nombre de refugiats acollits envers els quals li pertoquen. La seva actuació de rebre’l’s amb pilotes de goma quan volen arribar a terra és la música de fons del seu discurs.
Davant el dubte dels qui ens pregunten que podrem fer, només tenim una eina, la informació. _MG_4577

Avui dia el poble té a l’abast una eina extraordinària per captar imatges i sons que dibuixin el moment. Fer-ne un bon ús pot servir per preparar un altre procés de Nuremberg.

1 comentario en “Un laberint d’ombres massa allargades.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s