ACTE DEL CONSELL DE LA REPÚBLICA A PERPINYÀ EN FOTOS.

Veure per creure.
Arran del 13 sept. 2009 a Arenys de Munt la primera consulta sobre la independència no podia pensar tot el que podríem veure a través de l’objectiu en una dècada.
Anàvem tots a una i vàrem descobrir l’odi a tot el que representava aquell fet i l’entorn de casa en aquells fanàtics feixistes que semblaven sortits del museu de la cera i caspa de l’estat.
Amb la càmera al coll i petit bloc de notes he sentit el batec del cor i enfocat a través de les llàgrimes tant en moments de joia com d’altres que voldria esborrar de la memòria.
El 9-N era al costat del President Mas i tenim pendent una entrevista amb el President Puigdemont signada pocs dies abans de partir a l’exili. Potser la foto del 11S en què s’adreça a uns micròfons era una premonició. 

Avui he tornat a plorar en prémer el botó, llegit mirades, somriures i palpat la impotència d’un poble que viu amb il·lusió de veure fet realitat el somni.

Vull aprofitar aquest moment per agrair al Josep Puigbert, Director de La Casa de la Generalitat a Perpinyà, al Col·lectiu Angelets de la Terra i en especial a Ramon Faura Labat per la seva implicació ferma i decidida, que són hi han estat un altaveu admirable per difondre la cultura i parla a la Catalunya del Nord i tot el que esdevé la realitat de casa nostra.

En un acte a La Casa de la Generalitat compartint taula amb Ramon Faura i Josep Puigbert, en representació dels fotògrafs que exposàvem a Perpinyà. 

Us convido a visitar la fotogaleria.

4 comentarios en “ACTE DEL CONSELL DE LA REPÚBLICA A PERPINYÀ EN FOTOS.

Deja un comentario